Post by tiaginbeastplexle on Feb 17, 2022 15:37:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smash Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smash Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje punkty generatora ▞▞▞
▞▞▞ Smash Hit 2022 version ▞▞▞
Gra by była super gdyby więcej trybów było za darmo a tylko jeden jest za darmo
Ta gra jest okropna. A pozatym bez premii ta gra niema sensu!!!
Lubię tę grę
Gra jest zajebista jak ktoś to czyta to szczeże polecam
Cześć, świetna relaksująca gra, nie mam nic przeciwko płaceniu premium za aplikację bez reklam tylko po to, aby uzyskać punkty kontrolne i odblokować prostsze mody, aby młodsi też mogli się rozbić. Tak duży kciuk w górę za to.
Gra jest fajna i satysfakcjonuje
Fajna gra ale szkoda że nie ma więcej darmowych poziomów
Wymuszanie kupna premium
Fajna ale premium to tak naprawde to gra a bez do pre-alpha
Smash Hit Аркадни xovn
Wow super gra!
Pixel Gun 3D - Battle Royale Hərəkət jsz
To dobra gra, ale to, co czyni tę grę okropną, to fakt, że nie możesz zacząć od punktu kontrolnego lub rozdziału, w którym znajdował się punkt kontrolny.
nie da się kupić płatnej wersji
Jest fajnie, ale jeśli nie możesz grać bez wersji płatnej... skonfiguruj grę tak, aby była bezpłatną wersją próbną lub coś takiego.
Jestem absolutnie ZAKOCHANY w tej grze, ja i mój tata graliśmy w nią przez cały czas, nie mogłeś nas zdjąć z aplikacji. Nie ma żadnych błędów ani usterek, a ogólnie polecam każdej osobie, która chce pobrać aplikację.
Świetna gra. Przyjemna gra, nawet podstawowa gra. Nie mam nic przeciwko ponownemu uruchomieniu, próbując zwiększyć dokładność. Najlepsza gra offline, jaką mam, też nie doświadczyłem irytujących reklam.
Fajna ale żeby zrobić Zapisz, Trzeba wykupić konto premium
Ta gra jest do bani! Aby wrócić, musisz zapłacić za członkostwo Premium i nie polecam tego nikomu w tej grze. To nie jest zabawne!
Fajny klimat wersja demo gra na parę sekund.
Ta gieeeeeerka rozwala zystem, ale daje 3gwiazdki bo nie ma czekpointuf
Fajny pomysł, ale jeśli nie płacisz, za każdym razem, gdy przegrywasz, musisz zacząć od nowa, co jest denerwujące. Więc odinstalowuję po zapłaceniu razy...
To fajna gra, która wymaga umiejętności, ale szybko staje się trudna i nudna, chyba że kupisz 7 dodatków, jakby tworzyły niesamowitą grę, a następnie próbowały wydobyć z ciebie wszystkie pieniądze
Na początku bardzo zamienia się w wymagającą zręczność. Jednak przez całą jej całą zawartość witryny można włączyć możliwość włączania poziomów od ręki.
Smash Hit Zręcznościowe lraq
Najlepsza gra na łamanie. Bez reklam, płynna rozgrywka, łatwa do zrozumienia. To jest po prostu dobre!
Kupiłem grę premium i zabrałem pieniądze z mojego konta Google Play, ale nie dałem mi gry Premium. Po prostu kręci się, kiedy idę przywrócić. Kupiłem to około godzinę temu. Jestem bardzo rozczarowany, ponieważ grałem w tę grę ponad rok temu i wróciłem, dostałem darmową wersję i kupiłem premium, aby moje wyniki mogły zaoszczędzić. Sprawdź swoje dane lub cokolwiek musisz zrobić, aby dać mi premię, w przeciwnym razie będę musiał to zgłosić i usunąć grę. Proszę odpowiedz.
Jak zaczymam grę i ściągnę pasek z góry do automatycznie odpauzowuje ogarnijcie do jprld
Nie mogę ale kupić premię W porównaniu z sposobem, który ciągle odrzucam flaki
fajne ale głupie żartuję, że te check pointy ci nic nie dają i że nie ma tam ulepszeń
Grafika całkiem ok gra nie ma celu tylko rozbijasz szkło
Świetnie, ale proszę, aby klienci nie płacący mieli dostęp do punktów kontrolnych, naprawdę denerwujące jest zaczynanie od nowa po ukończeniu 4 do 5 poziomów.
Smash Hit Žaid. automat. xhqa
Dałoby mu gwiazdki, gdyby miał nowszą aktualizację i więcej poziomów do grania. Ukończono wszystkie możliwe tryby gry, a gra jest tak uzależniająca, że zaczyna się nudzić, aby zacząć ją od nowa i znowu. Zrób więcej poziomów i zaktualizuj je. (ostatnia aktualizacja miała miejsce w grudniu 2019 r.)
Jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Prosta z niekończącą się zabawą i satysfakcją niszczenia szkła z bardzo rozwiniętym soundtrackiem.
Premium znika żenada.
To jest dobre i relaksujące, a grafika jest cenna, ale byłoby fajnie, gdyby przynajmniej niektóre tryby gry były bezpłatne lub gdybyś mógł rozpocząć punkt kontrolny za darmo, ponieważ czasami denerwujące jest zaczynanie wszystkiego od nowa.
Spoka gra fajna nie trzeba się wkurzać i uspokajać
fajna gra ale czasem się nudzi
Ta gra, choć dobrze zaprojektowana, dość szybko się zestarzała. (To znaczy, grałem przez 10 minut i wiedziałem, że jest nudny, więc go usunąłem.) Bez obrazy. Wygląda całkiem nieźle graficznie, a sterowanie jest łatwe do nauczenia, ale to nie moja filiżanka herbaty...
...zacina sie-.-ale tak do ok.Tylko nwm czemu mi się zacina?
Kocham tą grę. Gram na nim od lat i nigdy nie miałem z nim problemu, poza tym dla mnie to usterki.
Smash Hit آرکید zctd
Właściwie naprawdę dobrze. Fizyka i design są niesamowite. Potrzeba premii, aby rozpocząć w punkcie kontrolnym, jest denerwująca, ale rozumiem to. Może mógłbyś to zmienić na ograniczoną liczbę ponownych uruchomień w punkcie kontrolnym, dopóki nie będziesz musiał zacząć od początku bez premii?
Wszystko o pieniądzach, które jave stworzyli, stworzyli piękną grę, ale kiedy przegrasz, robią punkt kontrolny i proszą cię o wykupienie premii za kontynuowanie z punktu kontrolnego. w przeciwnym razie musisz zacząć od nowa i wszystkie ostatnie postępy, które zrobiłeś, tracąc dużo czasu. większość gier stworzonych przez tę firmę opiera się na tej zasadzie i naprawdę nienawidzę ich za to. 😟.
Nie chce się zainstalować.