Post by tiaginbeastplexle on Feb 17, 2022 15:22:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing Clash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing Clash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تولید کننده کد تقلب طلا ▞▞▞
▞▞▞ Fishing Clash 2022 version ▞▞▞
این چه بازی مسخره ایه گول عکس هاشو نخورید😔😔😔😔😔😔😔😔
گگود
Heavy Blade | Heavy Blade اپ استور ایرانی آیفون - سیب ایرانی
مدام به من میگوید که در یک نبرد رتبه ششم را به پایان رساندم، در حالی که نبردی بازی نکردهام. من مدام با خطاهای مختلف مواجه می شوم که منطقی نیستند. من این بازی را دوست دارم اما شما باعث میشوید که نخواهم آن را بازی کنم.
Fishing Clash Simulyasiya qcs
بازی عالی. نمی توانم 5 ستاره قبل از میلاد بدهم. هیچ کس نمی کند. اگر آنها این مشکل را برطرف کنند و کارها را برای کسانی که برای بازی پولی پرداخت نمی کنند قابل دسترسی تر کنند، من به آن 5 ستاره می دهم... زمانی که پول خرج نمی کنید بسیار وقت گیر است. با تغییر به یک ستاره قبل از میلاد، به من میگفت که در فروشگاه برنامه بهروزرسانی کنم، گزینه بهروزرسانی وجود ندارد. احتمالاً برای از دست دادن یک روز کامل بازی، 15 پاور آپ دریافت کنید. من مشکل دارم
آیا بازی خوبی بود که مدام بدتر میشد و هدفش سرقت پول شما بود که در اصل به آن پنج ستاره داد و همه را به جز دو ستاره پس گرفت.
Fishing Clash Catching Fish Game Bass Hunting 3D دانلود بازی تلاش برای ماهیگیری
سلام برای همه بله زدم برای منم بزنید
Fishing Clash Simulatsioonmängud mpxy
گوه تو روه پدرش که اینجور بچه زشت تربیعت کردند
بازی من مدام خراب می شود. در این مرحله من حتی راه اندازی نمی کنم.
بدترین بازی جهان در دنیا
Fishing Clash بسیار سرگرم کننده است، اما اشکالات و مشکلات زیادی وجود دارد. آنها دائماً به نام "انصاف و سرگرمی" در بازی تغییراتی ایجاد می کنند. درست! منظور آنها سرگرم کننده تر است برای کسانی که می توانند هر روز پاور آپ بخرند، و کسانی که می توانند بزرگترین بسته های فریب را برای رویدادهای ماهی جدید بخرند، برای بقیه، آماده می شوند تا به طور سلطنتی با انصاف و برنامه سرگرم کننده در تناسب شکست بخورند. پولدار نیستی؟ کسب جوایز قهرمانی و چالش را فراموش کنید.
اگر به ماهیگیری علاقه دارید، سرگرم کننده است
جالب بود ولی آنلاین بودنش باعث میشه برای بچه ها مناسب نباشه.
در این بازی اندروید به بیش از 5 میلیون بازیکن بپیوندید و تجهیزات ماهیگیری مناسب خود را انتخاب و ماهیگیری را شروع کنید. با بازیکنان دیگر به صورت ریل تایم و PvP
Fishing Clash Hack Mod Premium - فېسبوک
بازی عالی من عاشق آپدیت جدید هستم
افتضاح نت علی خرج نکنید
آخرین آپدیت هنگام دوئل از کار می افتد و بازی دوباره راه اندازی می شود. بدون دادن اعتبار به ماهی، قدرت را از بین می برد.
به طور کلی یک بازی گرتا است، من گرافیک آن را دوست دارم و اتفاقات جالبی را برای بازی در اختیار شما قرار می دهد. من میتوانم بگویم که برای برخی از آنها منصفانه ساخته نشدهاند، فقط در صورتی میتوانید برنده شوید که سطح بالایی داشته باشید و همه امتیازات را به حداکثر برسانید. آنها بر اساس سطح بازیکن تعادل خوبی ندارند. همچنین معاملات دیوانه کننده هستند، اگر بیشتر خرج کنید، گران تر می شوند (2×3 برابر گران تر) برخلاف آنچه بازاریابی و حفظ بازیکنان باید باشد.
بازی سرگرم کننده است اما هزینه 4 پاور آپ و فریب بسیار گران است همچنین من آرزو می کنم که بتوان آن را به صورت آنلاین یا آزادانه بازی کرد همچنین اخیراً من اذیت می شوم زیرا بازی به طور خودکار من را وارد یک نبرد لعنتی می کند حتی اگر من نمی خواهم در یکی شرکت کنم با آن چه؟
بد نیست اگر به آن معتاد نیستید. برای بازی پول ندهید، در عوض می توانید به فقرا کمک کنید.
خان
خلایالبتیبنابلالاحلانلح۰جنن هد زد ل دتوخمزتهلبلالاوو
Fishing Clash: Giochi di Pesca Simulazione kple
گرفتن پول، بازی کردن خیلی سخت، وقتی به سطح خاصی رسیدید، خواستگاری منصفانه نیست. کل بازی یک شوخی است! بله، قیمت ها در فروشگاه کاهش یافته است، اما همه نمی خواهند pay2play داشته باشند
نه بد نه خوب
چقد آپدیت میاد
سرگرم کننده، بازی رایگان یا پاداش کافی برای پرواز نیست
اصلا بازی خوب نبود الکی نصب کنید
در ابتدا برای سرگرمی بیشتر استفاده کنید، حالا مگر اینکه زیاد خرج کنید به جایی نخواهید رسید. این همه شانس است نه استراتژی یا تکنیک
خیلی خیلی خیلی عالی
انترا یک ستاره دادم برای اینکه نوشته بنویسم انترای گوه😡😡😡😡😡
این بسیار سرگرم کننده است! بازی گران قیمت برای برنده شدن بپردازید
Minion Rush: Jogo de Corrida Casual xwmh
بازی در اوایل خوب است، اما اگر میخواهید رقابت کنید، باید هزینه بپردازید. اگر میخواهید در مقابل افرادی که خریدهای درونبرنامهای را خریداری کردهاند، فرصتی برای برنده شدن در دوئلها داشته باشید، خریدهای درونبرنامهای واقعا ضروری هستند. من همچنین فکر می کنم که امتیازات شما محدود است (ماهی هایی که صید می کنید کوچکتر هستند) زمانی که در دوئل با خریدهای درون برنامه ای هستید. به طور کلی یک بازی خوب، برای تشویق خریدهای درون برنامه ای خوب است، من فقط دوست ندارم راه خود را برای پیروزی بخرم.
بازی خی عالی ولی هیفه با نت 😍😍😍😍
Anglers! Connect your Fishing Clash account... | فیسبوک
گرافیک و تصاویر عالی اما گودال پول. همانطور که شما پیشرفت بازی می شود پرداخت خالص برای برنده شدن. در سطوح بالاتر تنها راه رقابتی بودن، خرج کردن کلان است. MM در برخی از بازیها به نفع خرجکنندگان بسیار بالا و کلان روی هم قرار میگیرد تا اطمینان حاصل شود که برندههای آسانی خواهند داشت. ماهی جدید هر هفته، گاهی دو تا، تنها راه رقابت با ماهی جدید این است که 20 تا 40 پوند هزینه کنید - آبکشی کنید، تکرار کنید. آنها شما را با شارژ کردن 1.99 پوند تا 4.99 پوند جذب می کنند، سپس وقتی شروع به خرج می کنید، قیمت را افزایش می دهند. از این بازی خودداری کنید
شما می گویید بازی در حال حاضر برای همه بازیکنان منصفانه تر است، درست نیست، من یک بازیکن سطح متوسط هستم که با اکثر بازیکنان رقابت می کنم، اما از آنجایی که تغییرات تقریبا غیرممکن است که با هرکسی رقابت کنم، من ماهی عظیمی را صید می کنم و این یک معجزه است اگر من در 20 مسابقه برتر به پایان می رسم، شما باید از هر قدرتی برای رقابت استفاده کنید، و حدس بزنید چه چیزی، نمی توانید، و سپس در نهایت بدون قدرت بالا خواهید رفت، خوب، من به شما اجازه می دهم که حدس بزنید بقیه، شما این بازی را دیگر منصفانه و غیر ممکن کرده اید.
خوبه
من از بازی بسیار لذت می برم. هر بار که من در برنامه خرید می کنم و احساس می کنم پاداش تصادفی میله تقلب شده است، مشکلات عمده ای با خراب شدن وجود دارد. شما همچنان همان پاداش را دریافت می کنید و هرگز پاداش منحصر به فرد را دریافت نمی کنید. این یک ترفند برای خرید مروارید است. من چند صد مروارید خرج کرده ام و پاداش مناسبی دریافت نکرده ام. من فکر می کنم آنها باید سیستم بهتری ارائه دهند.
این برنامه یک شبیه ساز ماهیگیری خوب است، با این حال، بازی هر چند وقت یکبار خراب می شود. خدمات مشتری نیز می تواند بهتر باشد.
Clash of clans modded download ios
من برای این بازی خیلی هزینه کرده ام. و وقتی کار می کند بسیار سرگرم کننده است. ولی 75% نمیتونم وارد بشم؟؟ فقط علامت اتصال را نشان نمی دهد و من آن را حذف و دوباره نصب کردم. من نوارهای سرویس کامل روی گوشیم هم دارم. 5G
این یک بازی محبوب بود، اما از زمانی که گوشی من را ارتقا دادم، به شدت کند شده و در حین بازی نمی توانم بفهمم که گوشی من 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه دارد و اکنون این gsme برای بازی کردن هر کاری که بتوانم برای بهبود انجام دهم غیرممکن شده است. بازی urs Stu, Sharples